Randolf Reports

Over mij

Deze website is gemaakt met als doel om zo snel mogelijk een indruk te krijgen van mijn schrijfstijl. Daarom vind je op de homepagina direct een aantal links naar mijn recente artikelen.

Kort wat over mezelf. In 2012 rondde ik mijn journalistiekopleiding af aan Hoogeschool Windesheim. Daarna ging ik vrijwel direct als zzp’er aan de slag, onder de naam Randolf Bouwma Reports. In eerste instantie op invalbasis bij de games- en techredactie van De Telegraaf, waar ik via een goede vriendin terecht kwam. Al snel volgden meer opdrachtgevers.

Zo ben ik enkele jaren hoofdredacteur geweest bij Eurogamer Benelux, waar ik veel heb geleerd over het aansturen van een team. Daarnaast schrijf ik veel voor sites en bladen van Reshift. Sinds 2014 verzorg ik o.a. de tweewekelijkse nieuwsrubriek in het papieren magazine van Computer Idee, zie de afbeelding rechts.  Drie jaar lang stond ik ook in voor de review-rubriek en heb ik met allerlei soorten gadgets praktijkervaring opgedaan.

Een van mijn specialiteiten is doelgroepgericht schrijven. Vaak betekent dat een vertaalslag maken van lastige onderwerpen naar de belevingswereld van een specifiek soort lezer. Dit tegenwoordig ook telkens meer met het oog op SEO. Waar is behoefte aan en hoe vindt men jouw teksten?

Mocht je na het lezen van mijn artikelen en/of bovenstaande tekst interesse hebben in mijn diensten, schroom dan niet om contact op te nemen. Wie weet wat ik voor je kan betekenen, ik denk graag mee!